Αρχική » Αγωνία του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς για τη βιωσιμότητα των επιχειρήσεων λόγο των έργων του ΤΡΑΜ

Αγωνία του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς για τη βιωσιμότητα των επιχειρήσεων λόγο των έργων του ΤΡΑΜ

by admin

Ο Εμπορικός  Σύλλογος Πειραιώς αντιλαμβάνοντας την αγωνία των μελών του για την επιβίωση τους, λόγω των έργων του τραμ & του μετρό στον Πειραιά, απέστειλε στον Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης την κάτωθι επιστολή :

«Κύριε Υπουργέ, 

          Οι σημαντικές καθυστερήσεις στην εξέλιξη των εργασιών του τραμ & μετρό, έχουν οδηγήσει πολλές επιχειρήσεις στο κλείσιμο, με παράλληλη απώλεια θέσεων εργασίας. 

          Οι μέχρι σήμερα ενδείξεις οδηγούν στο συμπέρασμα ότι στο προσεχές διάστημα, ένα νέο κύμα λουκέτων θα προκύψει στους πλέον εμπορικούς δρόμους του Πειραιά, όπως Γρ. Λαμπράκη, Βασ. Γεωργίου, Εθν. Αντιστάσεως, Πλατεία Ιπποδαμείας, Ομηρίδου Σκυλίτση και όχι μόνο, που εκτελούντα οι εργασίες του τραμ. 

          Δεδομένης της ήδη εξαιρετικά επείγουσας κατάστασης, παρακαλούμε πολύ όπως εξετάσετε την δυνατότητα  επιδότησης των ασφαλιστικών εισφορών των επιχειρήσεων, που έχουν πρόσοψη σε δρόμους που εκτελούνται εργασίες τραμ και μετρό, στις οποίες έχει περιοριστεί αισθητά η εμπορικότητά τους. Ένα μέτρο που θα ανακουφίσει και θα συνεισφέρει στη βιωσιμότητα τους, αλλά και την τήρηση των θέσεων εργασίας, δίνοντας παράλληλα και το κίνητρο σε πολλές επιχειρήσεις να καταστούν ή να παραμείνουν ασφαλιστικά ενήμερες. 

          Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την θετική ανταπόκριση στο αίτημά μας και εν αναμονή της άμεσης απαντήσεώς σας, διατελούμε»

You may also like

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς είναι από τους αρχαιότερους εμπορικούς συλλόγους της χώρας, σύμφωνα με το ιδρυτικό καταστατικό του που έχει ημερομηνία 14 Φεβρουαρίου 1900.

Ο ρόλος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς είναι ιδιαίτερα σημαντικός σήμερα, που βρισκόμαστε ενώπιον μεγάλων προκλήσεων, διεθνών ανακατατάξεων, νέων οικονομικών και τεχνολογικών όρων.

Χρησιμοι Συνδεσμοι

© Copyright espireas.gr | All Rights Reserved  | Κατασκευή Ιστοσελίδων & Φιλοξενία Ιστοσελίδων απο την