Αρχική » Ένταξη του Πειραιά στα μέτρα ενίσχυσης των αστικών συγκοινωνιών ζητά ο ΕΣΠ

Ένταξη του Πειραιά στα μέτρα ενίσχυσης των αστικών συγκοινωνιών ζητά ο ΕΣΠ

by espireas

 

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς, με αφορμή την ανακοίνωση του Πρωθυπουργού περί ένταξης στα δρομολόγια του ΟΑΣΑ των πρώτων 100 λεωφορείων, στο πλαίσιο της επιτάχυνσης των μέτρων ενίσχυσης των αστικών συγκοινωνιών της πρωτεύουσας, απέστειλε στον Πρόεδρο του Ο.Α.Σ.Α. κ. Ι. Γκόλια, την ακόλουθη επιστολή, την οποία διαβίβασε στους Βουλευτές Α΄Πειραιά και στον Δήμαρχο Πειραιά, ζητώντας τη στήριξη του αιτήματός του και τις δικές τους σχετικές ενέργειες.

«Με αφορμή την ανακοίνωση του Πρωθυπουργού περί ένταξης στα δρομολόγια του ΟΑΣΑ των πρώτων 100 λεωφορείων, από τα συνολικά 200 που θα διαθέσουν τα ΚΤΕΛ στο πλαίσιο ΣΔΙΤ με τον ΟΑΣΑ, στο πλαίσιο της επιτάχυνσης των μέτρων ενίσχυσης των αστικών συγκοινωνιών της πρωτεύουσας, εν μέσω της πανδημίας, παρακαλούμε πολύ  όπως:

Συμπεριληφθεί και ο Πειραιάς στο πρόγραμμα ενίσχυσης, ώστε σε αντιστοιχία με την γενικότερη ανάπτυξη της πόλης να ενδυναμωθούν οι αστικές συγκοινωνίες της και να βελτιωθούν οι συνθήκες κυκλοφορίας, μετακίνησης και ασφάλειας του επιβατικού κοινού, λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι δεν έχουν ολοκληρωθεί τα έργα του τραμ και του μετρό και ως εκ τούτου η γενικότερη ενίσχυση του συγκοινωνιακού στόλου του Πειραιά κρίνεται απολύτως αναγκαία».

You may also like

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς είναι από τους αρχαιότερους εμπορικούς συλλόγους της χώρας, σύμφωνα με το ιδρυτικό καταστατικό του που έχει ημερομηνία 14 Φεβρουαρίου 1900.

Ο ρόλος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς είναι ιδιαίτερα σημαντικός σήμερα, που βρισκόμαστε ενώπιον μεγάλων προκλήσεων, διεθνών ανακατατάξεων, νέων οικονομικών και τεχνολογικών όρων.

Χρησιμοι Συνδεσμοι

© Copyright espireas.gr | All Rights Reserved  | Κατασκευή Ιστοσελίδων & Φιλοξενία Ιστοσελίδων απο την