ΕίσοδοςForgot Password ?

 


Άρθρα

     

Print Friendly and PDFΕκτύπωσηPrint Friendly and PDFPDF

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς απέστειλε στα μέλη του  και  τα μέλη του  OPEN MALL PIRAEUS την ακόλουθη επιστολή :


ΤΟ OPEN MALL PIRAEUS ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΝ ΑΓ. ΒΑΛΕΝΤΙΝΟ

ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 14 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΟΡΤΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΗΣ ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Αγαπητές και Αγαπητοί συνάδελφοι,

Στα πλαίσια των προσπαθειών μας να τονώσουμε την κίνηση της τοπικής μας αγοράς και να προβάλλουμε την πόλη μας, υποδεχόμαστε την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου από τις 5.30 το απόγευμα -Σωτήρος και Καραϊσκου - τον Αγ. Βαλεντίνο με μια Μεγάλη Γιορτή με χρώματα, μπαλόνια, κεράσματα, χαμόγελα, μουσική από DJ, δώρα, κληρώσεις και πολλές εκπλήξεις με την ευγενική χορηγία της Κ.Α.Ε.  ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.

Η εκδήλωση θα προβληθεί μέσω του Love Radio, του έντυπου και ηλεκτρονικού Τύπου, αφίσας, μέσω του site και του Face Book τόσο του Συλλόγου, όσο και του Open Mall Piraeus.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς, που στις 14 Φεβρουαρίου γιορτάζει τα 117 χρόνια λειτουργίας του, περιμένει από όλους τους συναδέλφους να συμμετέχουν στην προσπάθεια και να στηρίξουν με όποιο τρόπο επιλέξουν τις εκδηλώσεις, για να δώσουμε όλοι μαζί ένα κίνητρο σε μικρούς και μεγάλους να έλθουν στην πόλη μας, να γιορτάσουν, να κερδίσουν με τις αγορές από τα καταστήματα του Πειραιά, να πάρουν μέρος στις κληρώσεις, στις εκδηλώσεις και να διασκεδάσουν.

    Προτείνουμε στα καταστήματα με το σήμα locito   να επικοινωνήσουν τη γιορτή στους πελάτες τους, ώστε κάνοντας τις αγορές τους να πάρουν μέρος στο μεγάλο διαγωνισμό με δώρο ένα ταξίδι για δυο στο ΜΟΝΤΑΝΑ SPA HOTEL στο Καρπενήσι. "