ΕίσοδοςForgot Password ?

 


Άρθρα

     

Print Friendly and PDFΕκτύπωσηPrint Friendly and PDFPDF

Με την ευκαιρία της παρουσίασης της εφαρμογής «Go! Piraeus», στη συνέντευξη Τύπου που παραχωρήσαμε για το σκοπό αυτό στις 26/3/14, επανερχόμαστε σε προγενέστερη επιστολή μας και σας υπενθυμίζουμε ότι:

 

Η εφαρμογή αφορά έναν τουριστικό, ταξιδιωτικό και επαγγελματικό οδηγό του Πειραιά, στην ελληνική και αγγλική γλώσσα, που απευθύνεται στους επισκέπτες κρουαζιέρας, καθώς και σε όλους τους επισκέπτες της πόλης, κατόχους κινητών συσκευών IOS (iPod touch, iPhone, iPad) και Android και παρέχει δωρεάν πληροφορίες για την πόλη, τα αξιοθέατα, τα καταστήματα, τις υπηρεσίες κ.λπ.

 

Αν θέλετε να κατεβάσετε την εφαρμογή στο smartphone σας ή στο ipad - tablet, το μόνο που χρειάζεται είναι να μπείτε στα appstores ή στη googleplay (ανάλογα με το αν έχετε iphone ή android) και να πληκτρολογήσετε στο "εύρεση" το Logo: «GO! PIRAEUS» ή τη λέξη «PIRAEUS».

 

Για τα μέλη του Συλλόγου μας που ενδιαφέρονται να καταχωρηθούν στο «GO! PIRAEUS» επιτύχαμε η ετήσια συνδρομή να διαμορφωθεί στο ποσό των 100 € συν ΦΠΑ 23%.  Εφόσον επιθυμείτε την καταχώρηση της επιχείρησής σας, μπορείτε να συμπληρώσετε την φόρμα εγγραφής https://adobeformscentral.com/?f=MK1VG84Q4X-n58yqXXzfaQ ή να επικοινωνήσετε με τον υπεύθυνο της εταιρίας κ. Κώστα Ντρη στο τηλέφωνο 6948834770 ή στο email: cdris@neaepohi.gr