ΕίσοδοςForgot Password ?

 


Άρθρα

     

Print Friendly and PDFΕκτύπωσηPrint Friendly and PDFPDF

Στα πλαίσια των προσπαθειών μας για την ενίσχυση της πειραϊκής αγοράς, την προβολή και την ανάδειξη της πόλης μας, προτιθέμεθα να επανεκδώσουμε τον Τουριστικό Οδηγό Πειραιά 2014.

 

Ο Τουριστικός Οδηγός είναι μια έκδοση 114 σελίδων με χρήσιμες πληροφορίες για τους τουρίστες - επισκέπτες (χάρτες, αφιερώματα στα ιστορικά μνημεία, φωτογραφίες με αξιοθέατα, παρουσίαση επιχειρήσεων και Οργανισμών) και διανέμεται δωρεάν στο τμήμα αφίξεων των κρουαζιεροπλοίων του ΟΛΠ , στα τουριστικά τρένα του Πειραιά, στα ξενοδοχεία της πόλης και σε όλα τα καταστήματα. Επίσης, θα συνδυαστεί με ηλεκτρονική έκδοση Android  για smart phone.

     

      Η έκδοση είναι στα Αγγλικά και θα διατεθούν περίπου 180.000 αντίτυπα. Επίσης, κατόπιν συνεννόησης με τον ΕΟΤ, θα διανεμηθεί σε όλα τα κατά τόπους γραφεία του εξωτερικού, για την καλύτερη προβολή της πόλης μας.

    

      Το 65% του οδηγού αναφέρεται σε ιστορικά σημεία και αξιοθέατα του Πειραιά και το υπόλοιπο 35% σε παρουσιάσεις καταστημάτων, οργανισμών και εταιρειών που δραστηριοποιούνται στην περιοχή μας.

 

Για τα μέλη μας, το κόστος για μια ολοσέλιδη καταχώριση έχει διαμορφωθεί στο ποσό των 250,00 € και για ½ σελίδας στο ποσό των 125,00 € συν Φ.Π.Α. 23%.

 

Στην περίπτωση που υπάρχει ενδιαφέρον, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον κ. Λ. Κατοχιανό 210 4226476.