ΕίσοδοςForgot Password ?

 


Άρθρα

     

Print Friendly and PDFΕκτύπωσηPrint Friendly and PDFPDF

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς, απέστειλε στον Πρόεδρο και Δ/νοντα Σύμβουλο της ΔΕΗ Α.Ε. κ. Α. Ζερβό, την ακόλουθη σχετική επιστολή:

«Με αφορμή παράπονα που έχουμε δεχθεί από πολλά μέλη του Συλλόγου μας, για τις αλλεπάλληλες διακοπές παροχής ρεύματος από την ΔΕΗ σε πειραϊκές εμπορικές επιχειρήσεις, λόγω της προσωρινής αδυναμίας εξόφλησης των λογαριασμών τους, επανερχόμαστε σε παλαιότερες επιστολές μας και θέτουμε υπόψη σας τα εξής:

 

          Σε μια εξαιρετικά δυσμενή περίοδο, που όλοι γνωρίζουμε την αγωνιώδη προσπάθεια χιλιάδων επιχειρήσεων να σταθούν όρθιες μέσα σε ένα απίστευτο κλίμα ανύπαρκτης αγοραστικής δύναμης, φοροεπιδρομής και κάκιστης ψυχολογίας, έρχεται η συγκεκριμένη ενέργεια της ΔΕΗ να επιταχύνει το οριστικό κλείσιμο καταστημάτων και το χάσιμο χιλιάδων θέσεων εργασίας.

 

          Δεδομένου ότι η ύφεση συνεχίζει να εντείνεται και η επόμενη μέρα θα καταστεί εξαιρετικά δύσκολη, εάν δεν κρατήσουμε την ψυχραιμία μας και δεν υπάρξει κατανόηση, ιδιαίτερα από τις ΔΕΚΟ, ζητούμε την διακοπή κάθε σχετικής απόφασης και το πάγωμα τέτοιων πρωτοβουλιών με άμεση δυνατότητα διακανονισμών, τουλάχιστον για έξι μήνες, προκειμένου να δοθεί στο ελληνικό εμπόριο μια τελευταία ευκαιρία ανασύνταξής του, αλλά και διαφύλαξης των εξαιρετικά απαραίτητων θέσεων εργασίας».