ΕίσοδοςForgot Password ?

 


Άρθρα

     

Print Friendly and PDFΕκτύπωσηPrint Friendly and PDFPDF

Σας γνωρίζουμε, ότι ο Οργανισμός Λιμένος Πειραιώς Α.Ε. διενεργεί ανοικτό πρόχειρο διαγωνισμό και προσκαλεί κάθε ενδιαφερόμενη επιχείρηση που πληροί τις απαιτούμενες προϋποθέσεις, όπως υποβάλλει έγγραφη κλειστή προσφορά στη Δ/νση προμηθειών του ΟΛΠ, μέχρι τις 16 Νοεμβρίου 2012,  για την χορήγηση:

 

- 1.100 δωροεπιταγών προϋπολογισμού 88.000 € πλέον ΦΠΑ 23%, στα παιδιά των εργαζομένων ηλικίας από 0 μέχρι και 12 ετών και

 

- 400 δωροεπιταγών προϋπολογισμού 32.000 € πλέον ΦΠΑ 23%, στα παιδιά των εργαζομένων ηλικίας από 13 έως 15 ετών,

 

με κριτήριο ανάθεσης το υψηλότερο ποσοστό έκπτωσης επί του προϋπολογιζόμενου ποσού κάθε δωροεπιταγής πλέον του αναλογούντος ΦΠΑ.

 

Στο διαγωνισμό γίνονται δεκτές οι επιχειρήσεις:

 

Που πωλούν στη λιανική, είδη για παιδιά ηλικίας 0 έως 12 ετών, όπως κατά κύριο λόγο παιχνίδια, καθώς και ενδύματα, υποδήματα, βρεφικά είδη σχολικά είδη κ.ά.

 

Που πωλούν στη λιανική, είδη για παιδιά ηλικίας 13 έως 15 ετών, όπως εκπαιδευτικά-επιμορφωτικά βιβλία, ενδύματα, υποδήματα, αθλητικά, ηλεκτρονικά, σχολικά είδη, ποδήλατα κ.ά.

 

Διαθέτουν ευρεία ποικιλία και εξασφαλισμένη ποιότητα και επάρκεια, απ΄ όσο γίνεται περισσότερες κατηγορίες ειδών, ειδικότερα κατά την περίοδο των γιορτών Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς (από 15/12/12 έως 31/1/13) σε εύλογες τιμές. Τα είδη που διαθέτει η επιχείρηση θα πρέπει να πωλούνται ταυτόχρονα από όλα τα καταστήματά της και στις ίδιες τιμές.

 

Διαθέτουν τουλάχιστον δυο μεγάλα καταστήματα λιανικής πώλησης, τα οποία θα είναι κατανεμημένα χωροταξικά, ώστε να καλύπτεται η ευρύτερη περιοχή του λεκανοπεδίου Αττικής, εκ των οποίων τουλάχιστον το ένα να βρίσκεται εντός του Δήμου Πειραιά.

 

Η πρόσκληση υποβολής προσφορών και οι όροι διενέργειας του διαγωνισμού είναι αναρτημένα στην ηλεκτρονική πύλη του ΟΛΠ στο διαδίκτυο (http://olp.gr). Το έντυπο συμμετοχής είναι επίσης αναρτημένο στην ηλεκτρονική πύλη του ΟΛΠ στο διαδίκτυο (http://olp.gr) στο πεδίο: e-entypa.

 

Πληροφορίες για το διαγωνισμό δίνονται επίσης, κατά τις εργάσιμες μέρες και ώρες από τη Δ/νση Προμηθειών του ΟΛΠ Α.Ε. στο τηλ. 210 4550191.